SAMEN

Gespecialiseerde naschoolse jeugdbegeleiding

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

Voor basisschoolkinderen voor wie de reguliere BSO niet passend is, vanwege teveel prikkels, te weinig individuele aandacht of problemen op andere gebieden biedt SAMEN! een gespecialiseerde naschoolse jeugdbegeleiding. Hierbij staat een ontspannende leerzame en fijne tijd centraal. Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te zijn en zich in alle rust te ontspannen en ontwikkelen. De gespecialiseerde naschoolse jeugdbegeleiding wordt geboden op een agrarische plaats met veel (fysieke) ruimte voor ieder kind.

SAMEN! laat je groeien!

Ieder kind heeft andere behoeftes waaraan voldaan dient te worden om te ontwikkelen. Voor het ene kind is het van belang om vaker zichzelf op te komen en zichzelf te laten horen in de groep, terwijl het andere kind moeite heeft met het wachten op zijn of haar beurt en weer te impulsief kan reageren. Bij SAMEN! krijg ieder kind zijn of haar eigen plek om zo te groeien waar het gewenst is. Dit kan het aanleren van nieuwe vaardigheden, maar zeker ook het vergroten van kwaliteiten zijn.

Executieve functies

Executieve functies is een begrip wat overal, maar zeker op school veel terug komt. Het is van belang dat kinderen kunnen wachten op hun beurt, maar ook kunnen plannen, organiseren, reflecteren en reguleren van hun emoties. Het werken aan deze vaardigheden staat bij SAMEN! centraal.

Financiering

Financiering van de zorg wordt door de gemeente of de verzekering vergoed (PGB, WLZ, ZIN). Dit alles kunt u regelen via centrum jeugd en gezin of de huisarts.

Nieuws!

24 september 2020

Met trots en blijdschap delen wij via deze weg mee dat onze buitenschoolse begeleiding binnenkort gaat verhuizen. Wij mogen ons verplaatsen naar een prachtige, agrarische en ruimtelijke omgeving waar de kinderen alle ruimte, rust en uitdaging kunnen vinden om zichzelf optimaal te blijven ontwikkelen. Onze nieuwe locatie bevindt zich in…

Lees verder

Wat je aandacht geeft, groeit. En dat gebeurt bij SAMEN! Dankjewel voor jullie begeleiding!

Ouders van een kindje bij SAMEN!

~

Meer referenties