SAMEN

Over SAMEN! in Laarbeek

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

Samen een enthousiast en ambitieus team

SAMEN! bestaat uit Shally Verheijen en Joëlle Fleskens. Beiden zijn wij afgestudeerd als jeugdzorgwerker en hebben wij werkervaring opgedaan binnen de jeugdzorg. Buiten deze overeenkomsten delen wij veel gemeenschappelijke dromen en idealen. Onze passie ligt namelijk bij de jeugd. Wat wij de jeugd willen bieden is kwaliteit, vaste gezichten, structuur en een plek om jezelf te kunnen zijn! Wanneer een kind ‘anders’ is, krijgt het kind al gauw een label en wordt hij uit zijn vertrouwde omgeving gehaald. Wij van SAMEN! vinden dat ieder kind de kans moet krijgen om zich in zijn eigen omgeving te kunnen ontwikkelen(waar nodig met extra begeleiding).

Als geboren en getogen ‘Laarbekenaren’ zijn wij van mening dat alle kinderen in eigen gemeente de zorg moeten krijgen die zij verdienen en behoeven. Met deze dromen en idealen in ons hart en achterhoofd zijn wij, begin 2018 SAMEN! gestart.

 

Joëlle Fleskens & Shally Verheijen

Tips voor thuis met een kleuter in huis

18 maart 2020

In tijden als deze heb je elkaar meer dan ooit nodig. Waar mogelijk helpen wij dan ook graag. Aangezien iedereen z’n eigen kwaliteiten heeft, begrijpen wij dat er ouders met de handen in het haar zitten. Want wat te doen met die stuiterende kleuters thuis? en dat drie weken.. Om…

Lees verder

Ik ken Joëlle en Shally als twee enthousiaste en gedreven professionals die werken in het belang van het kind.

~

Jeugdzorgwerker Esra

Meer referenties