SAMEN

Over SAMEN! in Laarbeek

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

Samen een enthousiast en ambitieus team

SAMEN! bestaat uit Shally Verheijen en Joëlle Fleskens. Beiden zijn wij afgestudeerd als jeugdzorgwerker en hebben wij werkervaring opgedaan binnen de jeugdzorg. Buiten deze overeenkomsten delen wij veel gemeenschappelijke dromen en idealen. Onze passie ligt namelijk bij de jeugd. Wat wij de jeugd willen bieden is kwaliteit, vaste gezichten, structuur en een plek om jezelf te kunnen zijn! Wanneer een kind ‘anders’ is, krijgt het kind al gauw een label en wordt hij uit zijn vertrouwde omgeving gehaald. Wij van SAMEN! vinden dat ieder kind de kans moet krijgen om zich in zijn eigen omgeving te kunnen ontwikkelen(waar nodig met extra begeleiding).

Als geboren en getogen ‘Laarbekenaren’ zijn wij van mening dat alle kinderen in eigen gemeente de zorg moeten krijgen die zij verdienen en behoeven. Met deze dromen en idealen in ons hart en achterhoofd zijn wij, begin 2018 SAMEN! gestart.

 

Joëlle Fleskens & Shally Verheijen

Nieuws!

24 september 2020

Met trots en blijdschap delen wij via deze weg mee dat onze buitenschoolse begeleiding binnenkort gaat verhuizen. Wij mogen ons verplaatsen naar een prachtige, agrarische en ruimtelijke omgeving waar de kinderen alle ruimte, rust en uitdaging kunnen vinden om zichzelf optimaal te blijven ontwikkelen. Onze nieuwe locatie bevindt zich in…

Lees verder

De laagdrempeligheid en expertise van SAMEN! is een aanwinst voor de gemeente Laarbeek. Ik zie een mooie samenwerking tegemoet.

~

Debbie Verheijen, eigenaresse kinderdagverblijf Koetje Boe

Meer referenties