SAMEN

Over SAMEN! in Laarbeek

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

Samen een enthousiast en ambitieus team

SAMEN! bestaat uit Shally Verheijen en Joëlle Fleskens. Beiden zijn wij afgestudeerd als jeugdzorgwerker en hebben wij werkervaring opgedaan binnen de jeugdzorg. Buiten deze overeenkomsten delen wij veel gemeenschappelijke dromen en idealen. Onze passie ligt namelijk bij de jeugd. Wat wij de jeugd willen bieden is kwaliteit, vaste gezichten, structuur en een plek om jezelf te kunnen zijn! Wanneer een kind ‘anders’ is, krijgt het kind al gauw een label en wordt hij uit zijn vertrouwde omgeving gehaald. Wij van SAMEN! vinden dat ieder kind de kans moet krijgen om zich in zijn eigen omgeving te kunnen ontwikkelen(waar nodig met extra begeleiding).

Als geboren en getogen ‘Laarbekenaren’ zijn wij van mening dat alle kinderen in eigen gemeente de zorg moeten krijgen die zij verdienen en behoeven. Met deze dromen en idealen in ons hart en achterhoofd zijn wij, begin 2018 SAMEN! gestart.

 

Joëlle Fleskens & Shally Verheijen

Sociale vaardigheidstraining

29 maart 2019

SAMEN! hecht veel waarde aan kwaliteit. Om deze reden volgen wij momenteel de cursus ‘Sociale vaardigheidstraining’ bij RINO in Amsterdam. In principe mag iedereen sociale vaardigheidstraining geven, echter zijn wij van mening dat wanneer je iets doet, je het goed moet doen! Tevens leer je tijdens de cursus een sociale vaardigheidstraining…

Lees verder

Wat je aandacht geeft, groeit. En dat gebeurt bij SAMEN! Dankjewel voor jullie begeleiding!

Ouders van een kindje bij SAMEN!

~

Meer referenties