SAMEN

Samenwerking

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

SAMEN! heeft een nauwe samenwerking met verschillende disciplines. Het is een weloverwogen beslissing geweest om van SAMEN! geen multidisciplinair team te maken. Wij leggen jullie graag uit waarom!

Ieder kind is anders en zal dan ook een ander begeleidingstraject doorlopen. Wij vinden het zonde wanneer alle disciplines gefinancierd moeten worden op de momenten dat het niet nodig is. Zoals de meeste weten is het budget voor de Jeugdzorg niet ruim, dan kan er maar beter bewust mee om gegaan worden!

Het moet goed voelen!

Een ander, maar niet minder belangrijk argument is dat wij vinden dat de keuze voor een professional bij de ouder/verzorger hoort te liggen. Niets zo belangrijk als dat jij en je kind je fijn voelen bij iemand. En wanneer je een band hebt opgebouwd, wil je al helemaal niet dat het ophoudt wanneer de begeleiding stopt. Op deze manier kan de logopedie, ergotherapie, fysiotherapie of speltherapie voort gezet worden op het moment dat SAMEN! wellicht niet meer nodig is.

Sociale vaardigheidstraining

29 maart 2019

SAMEN! hecht veel waarde aan kwaliteit. Om deze reden volgen wij momenteel de cursus ‘Sociale vaardigheidstraining’ bij RINO in Amsterdam. In principe mag iedereen sociale vaardigheidstraining geven, echter zijn wij van mening dat wanneer je iets doet, je het goed moet doen! Tevens leer je tijdens de cursus een sociale vaardigheidstraining…

Lees verder

Ik ken Joëlle en Shally als twee enthousiaste en gedreven professionals die werken in het belang van het kind.

~

Jeugdzorgwerker Esra

Meer referenties