SAMEN

Specialistische naschoolse begeleiding

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

Bij SAMEN! mag je jezelf zijn

SAMEN! biedt passende begeleiding aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en/of gedragsproblematieken. Ieder kind is uniek, waardoor de ondersteuningsbehoeften uiteraard erg kunnen verschillen. Wij bieden zo veel mogelijk begeleiding op maat. Bij ons staan ontwikkelingskansen en mogelijkheden voorop. De begeleiding vindt plaats in een veilige, uitdagende (speel) omgeving. Onze groepen bestaan uit maximaal 8 kinderen (met 2 pedagogisch medewerkers) doormiddel van de kleine groepen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. SAMEN! wil kinderen een veilige plaats bieden waar zij zichzelf kunnen zijn. Om deze veiligheid te waarborgen, bieden wij structuur en voorspelbaarheid. ‘Vaste’ gezichten vinden wij vanzelfsprekend.

Gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig

In de middag biedt SAMEN! begeleiding aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Na schooltijd komen deze kinderen bij SAMEN! op een speelse manier werken aan hun doelen. De doelen worden aan de start van de begeleiding, samen met het kind, opgesteld. Omdat wij er van overtuigd zijn dat kinderen het meeste van elkaar leren, zijn wij gevestigd bij een regulier kinderdagverblijf. Het werken aan de doelen wordt dan ook afgewisseld met het spelen met kinderen van SAMEN! maar ook met de kinderen van het reguliere kinderdagverblijf. “Gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig” is dan ook onze spreuk.

 

Waarom specialistische begeleiding bij SAMEN!

  • SAMEN! ziet mogelijkheden
  • Kleinschalig
  • Begeleiding op maat
  • Bij een reguliere kinderopvang
  • De eerste en enige in Laarbeek

De laagdrempeligheid en expertise van SAMEN! is een aanwinst voor de gemeente Laarbeek. Ik zie een mooie samenwerking tegemoet.

~

Debbie Verheijen, eigenaresse kinderdagverblijf Koetje Boe

Meer referenties