SAMEN

Specialistische voorschoolse begeleiding

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

Wanneer een kind vier jaar wordt en zonder bijzonderheden ontwikkelt, gaat hij naar de basisschool. Maar wat nou als je kind zich anders ontwikkelt? Is de basisschool al de juiste plek? Bestaan er twijfels over een reguliere of speciale vorm van onderwijs?
Een hoop vragen, SAMEN! gaat graag samen met jullie op zoek naar de antwoorden.

Samen kijken we naar de mogelijkheden

Voor deze kinderen bieden wij specialistische voorschoolse begeleiding. In het ochtendprogramma wordt er onder andere geoefend met de schoolse vaardigheden. Ontwikkelingsgebieden als sociaal-emotioneel, cognitief, sensopathisch en fijne/ grove motoriek komen allemaal aan bod. Op deze manier krijgen wij een steeds beter beeld van de ontwikkeling van het kind. Ook werken wij samen met verschillende orthopedagogen, op aanvraag kunnen zij langs komen om de ontwikkeling van kinderen te bekijken en te bespreken. De lijntjes met scholen uit de omgeving zijn dan ook kort.

Vertrouwd bij de eigen vriendjes en vriendinnetjes

Op momenten voegen wij samen met het reguliere kinderdagverblijf. Wij merken dat kinderen veel van elkaar kunnen leren. Wanneer je na het ochtendprogramma nog opvang nodig hebt voor je kind, kan dit afgenomen worden bij het reguliere kinderdagverblijf. Waar nodig bieden wij dan de extra begeleiding. Zo is de stap van begeleiding naar opvang zo klein mogelijk!

Waarom specialistische begeleiding bij SAMEN!

  • SAMEN! ziet mogelijkheden
  • Kleinschalig
  • Begeleiding op maat
  • Bij een reguliere kinderopvang
  • De eerste en enige in Laarbeek

Wat je aandacht geeft, groeit. En dat gebeurt bij SAMEN! Dankjewel voor jullie begeleiding!

Ouders van een kindje bij SAMEN!

~

Meer referenties