SAMEN

Werkwijze

Kennis komen maken?
U bent welkom!

Afspraak maken

Structuur zorgt voor vertrouwen

SAMEN! werkt vanuit een visie waarbij veiligheid, warmte en structuur centraal staan. Om een zo veilig mogelijke plek voor een kind te creeëren maken wij veel gebruik van structuur. Door te structuren en visualiseren worden activiteiten overzichtelijk gemaakt. Het bieden van vaste gezichten vinden wij van grote prioriteit. Het geeft de kinderen houvast waardoor zij meer veiligheid ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen niet uit de eigen, vertrouwde omgeving gehaald worden. Om deze reden bieden wij begeleiding bij reguliere kinderen. Op deze manier kunnen de kinderen van SAMEN! begeleid (leren) spelen. Gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig is onze gedachtengang.

Positief blijven

SAMEN! denkt niet in labels en valkuilen. Wij houden het graag positief. Bij ons staan mogelijkheden, kansen en krachten voorop. Wij werken dan ook vanuit een positieve benadering.

SAMEN! vindt het bieden van vaste gezichten niet alleen belangrijk voor de kinderen maar ook voor de ouders. Ouders worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Hier houden wij niet van! Wij gaan voor persoonlijk, laagdrempelig contact. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Bel mail, of kom langs. Bij ons ben je altijd welkom.

Nieuws!

24 september 2020

Met trots en blijdschap delen wij via deze weg mee dat onze buitenschoolse begeleiding binnenkort gaat verhuizen. Wij mogen ons verplaatsen naar een prachtige, agrarische en ruimtelijke omgeving waar de kinderen alle ruimte, rust en uitdaging kunnen vinden om zichzelf optimaal te blijven ontwikkelen. Onze nieuwe locatie bevindt zich in…

Lees verder

De laagdrempeligheid en expertise van SAMEN! is een aanwinst voor de gemeente Laarbeek. Ik zie een mooie samenwerking tegemoet.

~

Debbie Verheijen, eigenaresse kinderdagverblijf Koetje Boe

Meer referenties